Stalen binnendeuren Antwerpen kiezen


Uw woning een stijlvolle en tijdloze look geven? Dat doet u door te kiezen voor de stalen binnendeuren Antwerpen van Steel Interiors. Wij maken deuren op maat in smeedijzer in de ruime omgeving van Antwerpen. Op deze pagina vertellen we u graag meer over ons aanbod. 

Stalen binnendeuren Antwerpen

Ze passen in elk interieur, ze matchen met elke woonstijl: onze stalen binnendeuren Antwerpen zijn zo ontworpen dat u er levenslang geniet van heeft. Want een deur in smeedijzer heeft bijzonder veel voordelen:

  • Het ultra sterke materiaal laat ons toe om met een smal frame toch een ultieme stevigheid te bieden.
  • Daardoor kunnen er grote glaspartijen worden verwerkt in de stalen deuren Antwerpen.
  • Door die die grote glaspartijen is een deur in smeedijzer ideaal om doorheen uw hele woning voldoende licht door te laten.
  • En tegelijk toch voor thermische en akoestische demping te zorgen.

Bij Steel Interiors kunnen wij snel de juiste stalen binnendeuren Antwerpen voor u maken. Bent u op zoek naar een deur in smeedijzer in een standaardmaat, dan kan u gebruik maken van onze keuzehulp en online uw ideale deur bestellen. 

Vervolgens maken wij uw deur met de hand in ons atelier en komen we bij u langs om de deur in smeedijzer te plaatsen. Omdat we u graag een volledige service bieden plaatsen onze technici de deuren bij u thuis. 

Wie op zoek is naar stalen binnendeuren Antwerpen die niet aan de standaard afmetingen voldoen of wie een specifiek persoonlijk ontwerp wenst kan uiteraard ook bij Steel Interiors terecht want een deur in smeedijzer kunnen wij perfect op maat maken. 

Deur in smeedijzer: maatwerk

Niet alle deuropeningen voldoen aan de standaard maten. Om technische en esthetische redenen kiezen bouwheren en architecten er vaak voor een binnendeur of een doorgang te vergroten zodat het een echte eyecatcher wordt. 

Dan zijn stalen binnendeuren Antwerpen natuurlijk de ideale oplossing. Hun strakke en tijdloze design zullen zeker de aandacht trekken in zowel moderne als klassieke interieurs. Dan kiest u voor een deur in smeedijzer op maat. Want met maatwerk zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Zolang het technisch haalbaar is om de stevigheid en de veiligheid van uw deur te garanderen, kunnen wij ermee aan de slag. 

Of misschien bent u op zoek naar een andere stalen constructie voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand in smeedijzer en glas, of een douchescherm. Door het sterke en dunne frame is staal en glas de beste combinatie voor een uniek douchescherm. Bij Steel Interiors maken we doucheschermen op maat die tot aan het plafond reiken, zonder aan stevigheid te verliezen. 

Dus wie op zoek is naar stalen binnendeuren Antwerpen, zowel in standaardmaten als in maatwerk is bij ons alvast aan het juiste adres. Wil u meer weten over de mogelijkheden van een deur in smeedijzer of zou u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een offerte op maat krijgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.