Maatwerk: Stalen binnendeuren op maat


U bent op zoek naar stalen binnendeuren op maat? Ook daarvoor kan u uiteraard bij ons terecht. Steel Interiors levert het maatwerk dat precies aan uw wensen voldoet. Neem snel contact op en profiteer van onze persoonlijke aanpak. 

Ons maatwerk principe

Wie graag een uniek ontwerp wil voor de binnendeuren of wie een deur wenst die buiten de standaardmaten valt, kiest voor het maatwerk van Steel Interiors. Om u een resultaat te leveren dat helemaal aansluit bij uw wensen en eisen werken we steeds met een uniek stappenplan:

STAP 1

We komen bij u langs voor een kennismakingsgesprek waarin we het project bespreken. We bekijken de technische details en geven professioneel advies.

STAP 2

Op basis van die informatie bezorgen we u een gepersonaliseerde en gedetailleerde offerte

STAP 3

Wanneer u de offerte aanvaardt komen we opnieuw bij u langs om de exacte afmetingen voor uw stalen binnendeuren op maat op te meten. 

STAP 4

Vervolgens gaan we aan de slag in ons atelier om uw deuren (of andere glas en staal constructie) te maken. Dit is handwerk dat met de grootste precisie wordt uitgevoerd. Tenslotte worden uw stalen binnendeuren op maat vakkundig geplaatst en afgewerkt
Hebt u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren


Stalen binnendeuren op maat

Natuurlijk zijn al onze producten met de hand vervaardigd waardoor u zelfs in de standaardmaten steeds op een uniek stuk kan rekenen. Maar met stalen binnendeuren op maat gaat u een stap verder. U kan uw deur helemaal personaliseren volgens uw eigen stijl en in functie van uw woning of gebouw. Uiteraard moet het werk wel technisch veilig en uitvoerbaar zijn. 

Gelukkig is smeedijzer een bijzonder sterk materiaal waardoor we veel voor u kunnen realiseren. De stijlvolle combinatie van glas en staal geven veel toegevoegde waarde aan uw woning. Stalen binnendeuren op maat isoleren geluid en temperatuur terwijl de grote glaspartijen voor veel lichtinval zorgen. 

De deuren worden standaard met een matzwarte (RAL 9005) poedercoating geleverd maar indien u het wenst kunnen ze ook in andere kleuren worden afgewerkt. En omdat een stalen frame met een minimaal profiel toch voor een maximale stevigheid zorgt zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Zo maken wij ook doucheschermen op maat die van vloer tot plafond reiken zonder aan stevigheid te verliezen. 

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden van stalen binnendeuren op maat of over ons ander maatwerk? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de specialisten van Steel Interiors.